Kronholm Kommunikation

Startside « Produkter « Webhotel og hosting af egen webserver

Webhotel og hosting af egen webserver

Kronholm Kommunikation kan hjælpe dig med alle former for hosting

Virtuel hosting
Kronholm Kommunikations webhotel-løsninger er baseret på virtuel hostning. Herved forstås at det domænenavn, du registrerer, fungerer som om det var en selvstændig webserver, selv om det rent fysisk hostes på en af vore maskiner sammen med mange andre.

Webserverne
Vore hurtige Intel Pentium® maskiner kører Linux, og vi benytter den kendte APACHE webserver, som er af nettets mest stabile servere. Vi har dog også enkelte maskiner, der kører Windows.

Båndbredde og netværk
Web- servernes forbindelse til Internettet er den bedst tænkelige. Hele vores netværk er forbundet med redundante 1000 Mbit lyslederkabler direkte til DIX, som er knudepunktet for den danske internettrafik, og oppetiden for selve netværket ligger på 99,7 %.

Sikkerhed
Yderligere er serverne konstant overvåget og sikret mod næsten ethvert tænkeligt uheld.

Tilbage » 

« prev top next »

Mobil Medstat

Nu har www.medstat.dk, der giver information om medicinsalget i Danmark ud fra data indberettet til Lægemiddelstatistikregisteret, fået en lillebror til brug på mobiltelefoner, tablets og andre bærbare enheder.

Den direkte URL er m.medstat.dk, men tilgår man www.medstat.dk fra en mobil enhed, bliver man automatisk viderestillet, lige som det omvendte også er tilfældet.

Ordiprax

ORDIPRAX - www.ordiprax.dk - er den 9. september 2019 blevet opdateret med nye data.

Lægerne kan nu også se deres ordinationer for perioden januar 2019 til og med juni 2019.