Kronholm Kommunikation

Startside « Referencer

Referencer - KunderSundhedsdatastyrelsen - ORDIPRAX | www.ordiprax.dk

ORDIPRAX er et internetbaseret feedback-værktøj til grafisk præsentation af statistik for både lægemiddelordinationer i almen lægepraksis og på regionsniveau.

ORDIPRAX er oprindelig udviklet for Institut for Rationel Farmakoterapi. Senere blev det overtaget først af Lægemiddelstyrelsen og senere Statens Serum Instut. I dag driver, vedligeholder og videreudvikler Kronholm Kommunikation ORDIPRAX for Sundhedsdatastyrelsen.


Sundhedsdatastyrelsen - MEDSTAT | www.medstat.dk

For Sundhedsdatastyrelsen har Kronholm Kommunikation udviklet et webbaseret system, MEDSTAT, der gør styrelsens lægemiddelstatistikker tilgængelige på internettet.

Systemet udvikles løbende og består lige nu af en statistik grupperet efter lægemiddelgrupper, en statistik grupperet efter ATC kode og en statistik grupperet efter produktnavn.

Senest har MEDSTAT fået en lillebror til brug på mobiltelefoner, tablets og andre bærbare enheder. Den direkte URL til denne er m.medstat.dk, men tilgår man www.medstat.dk fra en mobil enhed, bliver man automatisk viderestillet, lige som det omvendte også er tilfældet.Luxivision - Leverandør af solfilm til vinduer | www.luxivision.dk

Luxivision leverer solbeskyttelse og sikkerhedsfilm til montage på vinduer.

Luxivision har et webhotel hos Kronholm Kommunikation med sider, som de selv vedligeholder.


 

« prev top next »

Mobil Medstat

Nu har www.medstat.dk, der giver information om medicinsalget i Danmark ud fra data indberettet til Lægemiddelstatistikregisteret, fået en lillebror til brug på mobiltelefoner, tablets og andre bærbare enheder.

Den direkte URL er m.medstat.dk, men tilgår man www.medstat.dk fra en mobil enhed, bliver man automatisk viderestillet, lige som det omvendte også er tilfældet.

Den 2. december 2020 er www.medstat.dk blevet opdateret de seneste data for 2019.

Ordiprax

ORDIPRAX - www.ordiprax.dk - er den 15. november 2021 blevet opdateret med nye data.

Lægerne kan nu også se deres ordinationer for 3. kvartal 2021.

Sitemap