Kronholm Kommunikation

Startside « Produkter « Udformning af websider

Udformning af websider

Kronholm Kommunikation kan hjælpe dig med alle typer af websites

Nyt website
Kronholm Kommunikation kan hjælpe dig med alt vedrørende oprettelse og udformning af almindelige statiske websider til din virksomheds website, og vi kan også tilbyde dig en komplet nøglefærdig løsning, der også fungere på mobiltelefoner, iPads og andre mobile enheder .

Content management systems
Ønsker du et website, der både er let at vedligeholde og har et professionelt udseende, er det CMS, du skal kigge efter. Vi kan tilbyde dig flere forskellige OPEN SOURCE / GPL løsninger baseret på PHP med en MySQL database. Klik dig hen til vores referenceliste, hvor du kan finde flere eksempler på websites, der er baseret på disse systemer.

Priser
Vores standardpris er Kr. 1.250.- + moms i timen, og du skal regne med ca. 1 times arbejde for at lave en statisk html-side.

Få et uforpligtende tilbud
Har du en idé eller et problem, giver vi gerne et uforbindende tilbud på, hvordan vi kunne forestille os en løsning. Ring til os, eller benyt vores kontaktformular, så hører du fra os i løbet af kort tid.

Tilbage » 

« prev top next »

Mobil Medstat

Nu har www.medstat.dk, der giver information om medicinsalget i Danmark ud fra data indberettet til Lægemiddelstatistikregisteret, fået en lillebror til brug på mobiltelefoner, tablets og andre bærbare enheder.

Den direkte URL er m.medstat.dk, men tilgår man www.medstat.dk fra en mobil enhed, bliver man automatisk viderestillet, lige som det omvendte også er tilfældet.

Den 2. december 2020 er www.medstat.dk blevet opdateret de seneste data for 2019.

Ordiprax

ORDIPRAX - www.ordiprax.dk - er den 15. november 2021 blevet opdateret med nye data.

Lægerne kan nu også se deres ordinationer for 3. kvartal 2021.