Kronholm Kommunikation

Startside « Produkter « Udvikling af specielle web-applikationer

Udvikling af specielle web-applikationer

Kronholm Kommunikation hjælper dig, hvis du har brug for noget særligt

Hvis du har brug for noget særligt
Kronholm Kommunikation kan også hjælpe dig, hvis du skal have særlige funktioner på dit website. Vi udvikler gerne skræddersyede web-applikationer i PHP,Javascript eller andet.

Erfaring
Vi har tidligere udviklet applikationer til forskellige formål for blandt andet SundhedsdatastyrelsenDSAMRegion SjællandLægemiddelstyrelsen og Institut for Rationel FarmakoterapiKlik dig hen til vores referenceliste, hvor du kan finde en mere udførlig liste samt en nærmere beskrivelse af vores tidligere og igangværende projekter.

Priser
Vores standardpris for programmeringsopgaver er Kr. 725.- + moms i timen.

Få et uforbindende tilbud
Har du en idé eller et problem, giver vi gerne et uforbindende tilbud på, hvordan vi kunne forestille os en løsning. Ring til os, eller benyt vores kontaktformular, så hører du fra os i løbet af kort tid.

Tilbage » 

« prev top next »

Mobil Medstat

Nu har www.medstat.dk, der giver information om medicinsalget i Danmark ud fra data indberettet til Lægemiddelstatistikregisteret, fået en lillebror til brug på mobiltelefoner, tablets og andre bærbare enheder.

Den direkte URL er m.medstat.dk, men tilgår man www.medstat.dk fra en mobil enhed, bliver man automatisk viderestillet, lige som det omvendte også er tilfældet.

Den 2. december 2020 er www.medstat.dk blevet opdateret de seneste data for 2019.

Ordiprax

ORDIPRAX - www.ordiprax.dk - er den 15. november 2021 blevet opdateret med nye data.

Lægerne kan nu også se deres ordinationer for 3. kvartal 2021.